Awenta cég 1989-ben kezdte meg üzleti tevékenységét, mint családi vállalkozás. A vállalat alapításakor a legfontosabb célkitűzés a kiváló minőségű termékek elérhető áron való gyártása volt. Ezek eléréséhez számos vásárlói elvárásnak kellett megfelelni.

awenta-vallalatA gépállomány folyamatos korszerűsítése és az új technológiák bevezetése mind-mind hozzájárultak a cég fejlődéséhez. A cég indulása óta nagyon sok minden változott: a világ maga, a táradalom, az emberek és igényeik. Az üzleti életben bekövetkezett változások erősítették a versenyt, ami megkövetelte a minőség növekedését és a gyártási költségek csökkentését. Az elmúlt negyed évszázadban az Awenta célkitűzése volt az értékesítés utáni szolgáltatások következetes bővítése és támogatása az ügyfelek elégedettségének érdekében.

Az Awenta márka mindezeknek köszönhetően mára nem csak Lengyelországban, hanem az ország határai túl is elismert márkává nőtte ki magát. A cég vezető pozíciót szerzett az európai légtechnikai termékek gyártásának piacán. Az Awenta mára három kontinens számos országában jelen van.

Az Airgroup Kft. a lengyel Awenta légtechnikai termékek magyarországi vezérképviselete. Awenta légtechnikai termékek »